Ohita
Suomen maukkaimmat hampurilaiset listattu

Tiedote -

Suomen maukkaimmat hampurilaiset listattu

EPSI Rating tiedusteli suomalaisilta, missä heidän mielestään on parhaat (maukkaimmat) hampurilaiset. Haastatteluja kerättiin 1 362, joista kussakin haastateltava kirjoitti vastauksensa avoimeen tekstikenttään - ilman valmiiksi annetuja vaihtoehtoja. Selvästi eniten mainintoja keräsi Hesburger, jonka nimesi lähes kolmannes (32%) vastaajista. Pikaruokaketjut olivat muutenkin vahvoilla, sillä Hesburgerin jälkeen eniten mainintoja keräsivät McDonald's (16%) ja Burger King (15%). Noin joka kymmenes vastaaja ei joko osannut nimetä suosikkiaan tai ilmoitti ettei syö hampurilaisia. 12% vastaajista puolestaan nimesi esimerkiksi paikallisen grillin tai paikallisen hampurilaisia tarjoavan ravintolan.

Lisätietoja tutkimuksesta:

heidi.laitinen@epsi-finland.org

Aiheet

Kategoriat


EPSI Rating tutkii, miten asiakkaista tulee asiakkaita ja miten he pysyvät uskollisina yritykselle. EPSI Ratingin tutkimukset selvittävät asiakkaiden kokemusten ja yrityksen kanssa käydyn vuorovaikutuksen avulla, mitä mieltä asiakkaat ovat yrityksestä. EPSI Ratingin tutkimusmenetelmä on Tukholman kauppakorkeakoulun suunnittelema ja toimii perustana puolueettomille ja luotettaville tutkimuksille.

Yhteyshenkilöt

Heidi Laitinen

Heidi Laitinen

Lehdistön yhteyshenkilö Maajohtaja +358 (0)50 4068 796

EPSI Rating kehittää toimintaa kanssanne

EPSI Rating auttaa parantamaan yritysten asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyttä tutkitun toimialatiedon avulla, käyttämällä mittarina asiakkaan ääntä. Tuomme esiin niitä asioita, jotka tekevät asiakkaistanne ja henkilöstöstänne tyytyväisempiä. Olemme tutkineet yhteyttä tyytyväisten asiakkaiden, henkilöstön ja yritysten välillä yhteistyössä Tukholman kauppakorkeakoulun kanssa vuodesta 1989 saakka. Asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys näkyy parempana kannattavuutena sekä kykynä uudistua nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Kuulumme EPSI Rating Groupiin. Omistajamme on Swedish Institute of Quality SIQ. Teemme tutkimuksia Pohjoismaissa ja Euroopassa. SIQ on voittoatavoittelematon julkisomisteinen ruotsalainen organisaatio, jonka tehtävänä on edistää laatujohtamista.

EPSI Rating Finland

PL 400
00181 Helsinki
Suomi