Ohita

Aiheet: Matkat

VEDENPITÄVÄÄ MENESTYSTÄ: LAIVAMATKUSTAJIEN TYYTYVÄISYYS PALANNUT ERITTÄIN KORKEALLE TASOLLE

VEDENPITÄVÄÄ MENESTYSTÄ: LAIVAMATKUSTAJIEN TYYTYVÄISYYS PALANNUT ERITTÄIN KORKEALLE TASOLLE

Suomalaiset laivamatkustajat ovat erittäin tyytyväisiä varustamoihin, ja tyytyväisyys on noussut vuoden takaisesta. Koronapandemian negatiiviset asiakaskokemusvaikutukset alkavat olla nollattu, ja suomalaiset laivamatkustajat arvioivat käyttävänsä nyt entistä enemmän rahaa laivamatkustamiseen. Ruotsiin suuntautuvan reitin vertailun voittaa Viking Line, Viroon suuntautuvan reitin Eckerö Line.

EPSI Rating kehittää toimintaa kanssanne

EPSI Rating auttaa parantamaan yritysten asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyttä tutkitun toimialatiedon avulla, käyttämällä mittarina asiakkaan ääntä. Tuomme esiin niitä asioita, jotka tekevät asiakkaistanne ja henkilöstöstänne tyytyväisempiä. Olemme tutkineet yhteyttä tyytyväisten asiakkaiden, henkilöstön ja yritysten välillä yhteistyössä Tukholman kauppakorkeakoulun kanssa vuodesta 1989 saakka. Asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys näkyy parempana kannattavuutena sekä kykynä uudistua nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Kuulumme EPSI Rating Groupiin. Omistajamme on Swedish Institute of Quality SIQ. Teemme tutkimuksia Pohjoismaissa ja Euroopassa. SIQ on voittoatavoittelematon julkisomisteinen ruotsalainen organisaatio, jonka tehtävänä on edistää laatujohtamista.

EPSI Rating Finland

PL 400
00181 Helsinki
Suomi