Ohita

Aiheet: Rahoitus

Pankkien vastuullisuudessa on vielä paljon petrattavaa – uusi kestävyysindeksi helpottamaan vertailua

Pankkialan asiakkaiden mielestä pankeilla on parannettavaa kestävän kehityksen mukaisessa ja vastuullisessa toiminnassaan. EPSI Rating lanseeraa tason mittaamiseen Kestävyysindeksin, jonka avulla asiakkaiden näkemyksiä lähestytään sekä sosiaalisesta, yhteiskunnallisesta, että ympäristöllisestä näkökulmasta, Kestävyyttä koskevilla arvioilla on myös huomattava yhteys asiakastyytyväisyyteen.

EPSI Rating kehittää toimintaa kanssanne

EPSI Rating auttaa parantamaan yritysten asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyttä tutkitun toimialatiedon avulla, käyttämällä mittarina asiakkaan ääntä. Tuomme esiin niitä asioita, jotka tekevät asiakkaistanne ja henkilöstöstänne tyytyväisempiä. Olemme tutkineet yhteyttä tyytyväisten asiakkaiden, henkilöstön ja yritysten välillä yhteistyössä Tukholman kauppakorkeakoulun kanssa vuodesta 1989 saakka. Asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys näkyy parempana kannattavuutena sekä kykynä uudistua nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Kuulumme EPSI Rating Groupiin. Omistajamme on Swedish Institute of Quality SIQ. Teemme tutkimuksia Pohjoismaissa ja Euroopassa. SIQ on voittoatavoittelematon julkisomisteinen ruotsalainen organisaatio, jonka tehtävänä on edistää laatujohtamista.

EPSI Rating Finland

PL 400
00181 Helsinki
Suomi